Onze specialismen

Particulieren

Assurantiekantoor Keijzerwaard is gespecialiseerd in het bedienen van particulieren. Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie. Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? Assurantiekantoor Keijzerwaard B.V. combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

Agrariërs

Assurantiekantoor Keijzerwaard is al sinds 1903 gevestigd in het dorp Oudenhoorn. Al vanaf de oprichting heeft ons bedrijf nauwe banden met de agrarische sector. Tot en met 1953 werd het verzekeringsvak zelfs nog gecombineerd met het agrarische leven. Hierna stortte Jan Keijzerwaard zich volledig op het verzekeringsvak. De kennis van de agrarische sector is echter altijd gebleven. Onze medewerkers hebben ervaring in de agrarische sector, of het nou gaat om loonwerkers, akkerbouwers of om veehouders. Keijzerwaard is uw specialist in agrarische verzekeringen.
Wij spreken de taal en weten waar het over gaat.

MKB

Naast agrarische verzekeringen biedt Assurantiekantoor Keijzerwaard ook verzekeringen specifiek voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Onze zakelijke klanten zijn veelal bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf.  Door onze expertise kunnen we tot specifieke oplossingen komen voor uw onderneming.