Beste relatie,

Al heel lang is Van Rij verzekeringen uw vertrouwde adres voor al uw verzekeringen en RegioBank, wij hebben u als klant altijd met veel plezier mogen helpen. Om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen, hebben we besloten om met Assurantiekantoor Keijzerwaard samen te gaan om uw belangen ook in de toekomst door een sterk team te blijven behartigen.

Wat blijft hetzelfde voor u?

Het kantoor aan de Mr. P.J. Oudweg 56 in Zuidland blijft geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Verder zal Josette van Dam, de voor u vertrouwde contactpersoon, mee gaan naar het team van Assurantiekantoor Keijzerwaard. Maarten de Heer Kloots zal binnenkort stoppen met zijn werkzaamheden, in verband met zijn leeftijd. Uw verzekeringen lopen ongewijzigd door en dit geldt ook voor uw rekening(en) bij de RegioBank.

Het kan voorkomen dat u nog stukken ontvangt met daarop de naam van Van Rij Verzekeringen. U hoeft hierop geen actie te ondernemen.

Wat verandert er voor u?

Vanaf donderdag 1 juli 2021 verloopt alle communicatie via Assurantiekantoor Keijzerwaard. Assurantiekantoor Keijzerwaard is bereikbaar op telefoonnummer 0181-461429 of u kunt een e-mail sturen naar info@keijzerwaard.nl. Assurantiekantoor Keijzerwaard verheugt zich erop kennis met u te maken. Voortaan bent u óók welkom aan de Dorpsweg 47 in Oudenhoorn. In de komende maanden zal er contact met u worden opgenomen om nader kennis te maken.

Vragen?

Heeft u eerder behoefte aan persoonlijk contact of heeft u een vraag over één van uw verzekeringen of bankrekeningen, neemt u dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Ons vertrouwde telefoonnummer 0181-451280 blijft in ieder geval tot 1 juli 2021 in gebruik.