Zakelijk

Ook met uw bedrijf bent u bij Keijzerwaard aan het juiste adres. Wij richten ons hoofdzakelijk op de agrarische sector en bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Agrariërs

Assurantiekantoor Keijzerwaard is al sinds 1903 gevestigd in het dorp Oudenhoorn. Al vanaf de oprichting heeft ons bedrijf nauwe banden met de agrarische sector. Tot en met 1953 werd het verzekeringsvak zelfs nog gecombineerd met het agrarische leven. Hierna stortte Jan Keijzerwaard zich volledig op het verzekeringsvak. De kennis van de agrarische sector is echter altijd gebleven. Onze medewerkers hebben ervaring in de agrarische sector, of het nou gaat om loonwerkers, akkerbouwers of om veehouders. Keijzerwaard is uw specialist in agrarische verzekeringen. Wij spreken de taal en weten waar het over gaat.

MKB

Naast agrarische verzekeringen biedt Assurantiekantoor Keijzerwaard ook verzekeringen specifiek voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Onze zakelijke klanten zijn veelal bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf. Door onze expertise kunnen we tot specifieke oplossingen komen voor uw onderneming.