Keijzerwaard hoofdsponsor van de Oversteek

Wij zijn trots te delen dat Keijzerwaard samen met Nh1816 de hoofdsponsor is van De Oversteek – een zwemwedstrijd van Stellendam naar Hellevoetsluis. Deze uitdagende tocht vindt plaats op 1 juni, met ruimte voor 300 dappere zwemmers.

Vanaf vandaag, 2 april, staan de inschrijvingen open! Grijp je kans om deel uit te maken van dit unieke avontuur. Schrijf je nu in via deze link en maak niet alleen de Oversteek maar ook een verschil. Gebruik bij je inschrijving de kortingscode KEIJZERWAARD-OS-10% en krijg 10% korting.

Elke slag in het water ondersteunt Support Casper in de strijd tegen alvleesklierkanker. Jouw deelname of donatie helpt deze stichting zodat zij onderzoek naar nieuwe en effectievere behandelmethoden voor alvleesklierkanker kunnen doen.

Je kunt doneren op de website van Support Casper via deze link.

Marianne en David springen ook in het diepe voor dit nobele doel. Sluit je bij hen aan? Dat kan door zelf mee te doen of door te doneren!

Daarnaast is organisator van de Oversteek @hellevoetheroes nog op zoek naar vrijwilligers om het evenement te kunnen realiseren.

Start Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp bericht
Keijzerwaard
Hallo, waar kunnen we je bij helpen?