Pensioenen

Ook voor ingewikkelde pensioen vraagstukken kun je bij ons terecht. Zo leggen wij graag in begrijpelijke taal uit wat je op jouw pensioengerechtigde leeftijd kan ontvangen aan inkomen. Wij adviseren hierbij de werkgever, zelfstandig, werknemer en particulier. Ook adviseren wij in collectieve pensioencontracten voor werknemers.

In de pensioensector volgen de veranderingen elkaar in rap tempo op. De beperkingen in de opbouw van je pensioen zorgen voor ingrijpende veranderingen voor jouw toekomstige inkomen. Ondanks dat je pensioengerechtigde leeftijd soms nog ver weg lijkt ,is dit dichterbij dan je denkt. Er zijn vaak nog genoeg mogelijkheden om fiscaal vriendelijk je pensioen aan te vullen.

Het grote voordeel van pensioenadvies bij ons kantoor is dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde producten. Wij zijn onafhankelijk. Daarnaast kunnen wij ook makkelijk schakelen naar andere financiële vraagstukken.

AL 120 JAAR

Geïnteresseerd in onze diensten?

Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en krijg persoonlijk advies. Vul het contact formulier in of neem direct contact met ons op.