Ons kantoor

Wie is jou van dienst?

Wij zijn jouw adres voor al je financiële zaken. Financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor jou. Wij maken werk van een goed advies, dat begint bij een gesprek om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen je garanderen dat wij aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Ons team zit dus regelmatig achter de studieboeken om je van een goed advies te kunnen voorzien.

Wij laten geen kans onbenut om je van dienst te kunnen zijn.

0 jaar
ervaring
0 specialisten
tot uw dienst

Ons verhaal

Hoewel mensen mede door de medische wetenschap steeds ouder worden, blijft het bereiken van de 100-jarige leeftijd een bijzonderheid.

Voor bedrijven blijkt het ook niet altijd eenvoudig om die ‘magische grens’ van honderd jaar te bereiken. Om die reden zijn wij van Assurantiekantoor Keijzerwaard dan ook zeer trots dat wij meer dan een eeuw bestaan. Dat ons bedrijf daarbij inmiddels drie keer van vader op zoon is overgegaan, maakt het extra bijzonder. Want dat komt zeker niet zo vaak voor!

1903-1935
Iem Keijzerwaard
1935-1953
Leen Keijzerwaard
1953-2019
Jan Keijzerwaard
1979+
Leen Keijzerwaard
2021+
David Keijzerwaard
Leen Keijzerwaard
Directeur

Van de vier generaties Keijzerwaard is Leen, de huidige directeur, naar alle waarschijnlijkheid de enige die al van jongs af aan wist dat hij later het assurantievak in zou gaan. Zijn drie voorvaderen waren allen bestemd voor het boerenbedrijf. Daar waar zijn klasgenootjes op de lagere school op de vraag wat ze later zouden willen worden stoere beroepen opnoemden als politieagent, piloot of brandweerman, verkondigde “Leentje” met grote stelligheid dat hij later zijn brood als ’tussenpersoon’ zou gaan verdienen. En dat is wél uitgekomen.

Ons team

Leen

David

Matthijs

Chantal

Sylvia

Lisette

Jacqueline

Linsey

Dominique

Jeroen

Josette

Wieneke

Lars

Marianne

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Bij het geven van adviezen staat jouw belang altijd centraal. Als lid van Adfiz onderschrijven wij de Integriteitscode, waarin wij verklaren dat je kunt vertrouwen op onze integriteit en de Code Onafhankelijk Advies, waarin wij aangeven dat wij ons in onze advisering altijd zullen laten leiden door jouw belang en dat wij volledig vrij zijn in onze advisering. Verder willen wij jou graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin jij als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld.

Je kunt deze codes hier downloaden en bekijken.

AL 120 JAAR

Geïnteresseerd in onze diensten?

Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en krijg persoonlijk advies. Vul het contact formulier in of neem direct contact met ons op.