Zakelijke verzekeringen

Ook met je bedrijf ben je bij Keijzerwaard aan het juiste adres. Wij richten ons hoofdzakelijk op de agrarische sector en bedrijven in het midden- en kleinbedrijf.

Agrariërs

Assurantiekantoor Keijzerwaard is al sinds 1903 gevestigd in het dorp Oudenhoorn. Al vanaf de oprichting heeft ons bedrijf nauwe banden met de agrarische sector. Tot en met 1953 werd het verzekeringsvak zelfs nog gecombineerd met het agrarische leven. Hierna stortte Jan Keijzerwaard zich volledig op het verzekeringsvak. De kennis van de agrarische sector is echter altijd gebleven. Onze medewerkers hebben ervaring in de agrarische sector, of het nou gaat om loonwerkers, akkerbouwers of om veehouders. Keijzerwaard is jouw specialist in agrarische verzekeringen. Wij spreken de taal en weten waar het over gaat.

Midden- en kleinbedrijf

Naast agrarische verzekeringen bieden wij verzekeringen aan voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Door onze expertise kunnen we tot specifieke oplossingen komen voor jouw onderneming.

Naast zakelijke verzekeringen kun je ook bij ons terecht voor een zakelijke bank- en spaarrekening. Voor meer informatie hierover wijzen wij je graag door naar één van onze medewerkers van RegioBank.

 

 

Vind je verzekering

Wij staan voor je klaar

Maak kennis met het zakelijke team van Keijzerwaard.
Wij staan voor je klaar voor al je vragen omtrent zakelijke verzekeringen.

Leen

Jeroen

Josette

Wieneke

Matthijs

Linsey

Jacqueline

AL 120 JAAR

Geïnteresseerd in onze diensten?

Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en krijg persoonlijk advies. Vul het contact formulier in of neem direct contact met ons op. 

Start Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp bericht
Keijzerwaard
Hallo, waar kunnen we je bij helpen?