Terugblik op lifestyle event Verzekerd van Stijl

Woensdag 4 oktober heeft het langverwachte Lifestyle event ‘Verzekerd van Stijl’ plaatsgevonden!  We zijn ontzettend enthousiast over het succes van dit geslaagde evenement.

Tijdens dit event kwamen lokale ondernemers samen om de nieuwste modetrends te presenteren, interieurinspiratie te delen en de gasten te verwennen met heerlijke najaarswijntjes. Maar dit evenement draaide niet alleen om stijl; het was ook een uiting van solidariteit.

fgelopen week gaven we in het kader van De week van het geld een gastles op basisschool De Kring in Hellevoetsluis. Wij hebben een leuke quiz gedaan met de beide groepen 8. Hoe ga je veilg om met geld, met je pinpas, je wachtwoorden en wat doe je als het mis gaat? De kinderen waren heel enthousiast!

Gisteravond was een onvergetelijke avond, met bijna 200 gasten die samenkwamen om ons doel te ondersteunen.  We willen onze dank uitspreken aan alle ondernemers die hebben bijgedragen en aan de Soroptimisten, wiens inzet van onschatbare waarde was. Ook willen we natuurlijk alle gasten bedanken voor hun komst.

Dankzij jullie komst heeft de avond maar liefst € 2000,- opgeleverd voor de Kledingbank.

Bedankt voor jullie onvergetelijke bijdrage aan een avond vol stijl!

Start Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp bericht
Keijzerwaard
Hallo, waar kunnen we je bij helpen?