Doe mee met onze EK 2024 Poule en Win Geweldige Prijzen!

Doe mee met onze EK 2024 Poule en Win Geweldige Prijzen!

Beste klanten,

Het EK 2024 staat voor de deur en wij willen deze spannende tijd samen met jullie vieren! We nodigen jullie uit om gratis mee te spelen in onze EK 2024 poule en kans te maken op fantastische prijzen.

Hoe werkt het?

  1. Deelname: Deelname aan de poule is gratis en open voor al onze klanten. Schrijf je in via onze website of neem contact op met ons team.
  2. Voorspellingen: Vul je voorspellingen in voor de wedstrijden van het EK 2024. Je kunt je voorspellingen tot het begin van het toernooi wijzigen.
  3. Puntensysteem: Je verdient punten voor elke juiste voorspelling. Hoe meer juiste voorspellingen, hoe hoger je eindigt in de ranglijst.

Prijzen:

    • Eerste prijs: Twee kaartjes voor een wedstrijd van het Nederlands elftal na het EK!
    • Tweede prijs: Een cadeaubon ter waarde van €50.
    • Derde prijs: Een cadeaubon ter waarde van €25.


Doe mee en beleef samen met ons de spanning van het EK 2024!

Knock-out wedstrijden zullen zodra de geplaatste teams bekend zijn ingevuld worden. Deze wedstrijden kun je net als de poulewedstrijden tot 1 minuut vóór aanvang van de wedstrijd invullen of aanpassen. Als uitslag telt de stand na 90 minuten plus de eventuele verlengingen. Strafschoppenseries tellen niet mee.

Schrijf je vandaag nog in en laat zien dat jij de ultieme voetbalexpert bent. We wensen iedereen veel succes en vooral veel plezier!

https://bit.ly/EK-Poule-Keijzerwaard

Start Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp bericht
Keijzerwaard
Hallo, waar kunnen we je bij helpen?