RegioBank

Assurantiekantoor Keijzerwaard is met ingang van juni 2015 Zelfstandig Adviseur van de RegioBank! Een geweldige aanvulling op onze bestaande dienstverlening.

RegioBank is een bank zoals de meeste mensen en bedrijven het graag zien. Solide en dichtbij, met persoonlijk advies en goede producten. Zonder poespas. Met heldere producten en gunstige tarieven. RegioBank onderscheidt zich van de traditionele banken, doordat zij moderne producten van een grote bank combineert met onze persoonlijke dienstverlening. De producten van RegioBank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden.

Heb je interesse in een betaalrekening met de daarbij behorende spaarrekening? Dan bieden wij jou een Plus Betaalrekening en Spaar-op-Maat Vrij rekening aan. Wil je overstappen? Maak dan gebruik van de handige overstapservice van RegioBank.

Voor de kinderen tot 18 jaar hebben wij de diensten Zilvervloot sparen en JongWijs betalen. Zo leren de jongsten van de familie omgaan met geld op een interactieve manier.

Ook voor de plaatselijke ondernemer, stichting en vereniging heeft RegioBank de juiste betaal- en spaarrekening. Neem hiervoor contact met ons op.

Meer informatie over de rparticuliere rekeningen van RegioBank vind je hieronder:

Wij staan voor je klaar

Maak kennis met het RegioBank team van Keijzerwaard.
Wij staan voor je klaar omtrent al je vragen over bancaire zaken.

Lisette

Lars

Dominique

Chantal

Linsey

Josette

Jacqueline

AL 120 JAAR

Geïnteresseerd in onze diensten?

Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en krijg persoonlijk advies. Vul het contact formulier in of neem direct contact met ons op. 

Start Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp bericht
Keijzerwaard
Hallo, waar kunnen we je bij helpen?