Overlijdensrisicoverzekering

Het kenmerk van de overlijdensrisicoverzekering is, dat bij overlijden van de verzekerde binnen de looptijd van de verzekering direct een bedrag wordt uitgekeerd, belastingvrij. Een dergelijke verzekering is vrijwel altijd noodzakelijk, ongeacht uw gezinssituatie.

Als er iets waardevol is en alle bescherming en zekerheid verdient, dan is dat ongetwijfeld uw gezin of partner. Niet alleen vandaag, maar zeker ook morgen. En dan praten we over de situatie waarbij u, als verzekerde, wegvalt en uw  gezin of uw partner achterblijft.

Bij in leven zijn van de verzekerde(n) op de einddatum, vervalt de verzekering zonder dat er enige uitkering wordt gedaan.

Persoonlijk advies voor uw overlijdensverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering kunt u met ons als adviseur afsluiten, waarbij wij u adviseren over de uitgangspunten van de verzekering.

Of u kunt de overlijdensrisicoverzekering zelf afsluiten, zonder ons advies, een goede optie als u zelf al bepaald heeft wat u wilt verzekeren. Mocht u direct de verzekering willen afsluiten dan kunt u hieronder klikken voor een premieberekening.

Meer informatie over een overlijdensrisicoverzekering?

Wilt u meer informatie over een overlijdensrisicoverzekering? Kom dan gerust eens langs op ons kantoor of maak direct een afspraak.