Overwaarde verzilveren?

Ontdek bij Keijzerwaard hoe je huis kan bijdragen aan je dromen en doelen door de overwaarde slim in te zetten. Van het kopen van jouw droomauto tot het maken van een wereldreis, wij helpen je met deskundig advies om dit mogelijk te maken!

Klik hier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen!

Neem contact op!

Hoe kan ik mijn overwaarde benutten?

In een woning bouw je meer op dan alleen herinneringen; je bouwt potentieel. Het is tijd om dat potentieel te ontgrendelen. Bij Keijzerwaard zien we overwaarde niet als een bijproduct van je thuis, maar als de sleutel tot jouw ambities. We zijn er om dat potentieel om te zetten in realiteit, zo zou je bijvoorbeeld onderstaande suggesties kunnen bewerkstelligen met jouw overwaarde!

  • Het kopen van je droomauto: Heb je altijd al gedroomd van een specifiek model auto? Met de overwaarde van je woning kun je eindelijk het stuur van je droomauto in handen nemen!
  • Wereldreis maken: Maak de reis van je leven en verrijk je ervaringen. Of je nu de wonderen van de wereld wilt zien of culturen wilt ontdekken, je overwaarde kan je vleugels geven.
  • Investeren: Vergroot je vermogen door slim te investeren. Gebruik je overwaarde om te investeren in de aandelenmarkt, vastgoed of start-ups en zie je investering groeien.
  • Verbouwen of aanbouw: Transformeer je huis in je droomthuis. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een uitbouw of een complete renovatie, je overwaarde maakt het mogelijk om al jouw woonwensen te realiseren.

    Keijzerwaard is er om je te adviseren en ondersteunen bij het maken van de keuze die het best past bij jouw leven en toekomstplannen. Elke optie is een belofte van een nieuw begin en wij staan klaar om die belofte samen met jou te vervullen.

Wie zijn wij?

Wij zijn jouw adres voor al je financiële zaken. Financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor jou. Dat kan bij ons op kantoor in Oudenhoorn of bij jou thuis.
Wij maken werk van een goed advies, dat begint bij een gesprek om jouw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor jou de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen je garanderen dat wij aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Ons team zit dus regelmatig achter de studieboeken om je van een goed advies te kunnen voorzien. Klik hier om meer te lezen over ons!

Waarom kiezen voor Keijzerwaard?

Beoordeeld met een 9,3

120+ jaar ervaring

Jouw financieel expert

Begin vandaag met ontdekken

Is het moment aangebroken om de mogelijkheden van jouw woningoverwaarde te verkennen? Neem voor een persoonlijk adviesgesprek contact op met ons team. Ontdek samen met David Keijzerwaard of Marianne van Rij hoe jij de overwaarde van je woning in jouw voordeel kunt gebruiken. Bel ons op 0181-461429 of stuur een e-mail naar hypotheken@keijzerwaard.nl.

Ons team

Al 120+ jaar

Financieel adviseur

Als financieel adviseur staan wij garant voor een deskundig en onafhankelijke advies in een begrijpelijke taal. Zo’n advies geven wij graag in een persoonlijk gesprek, bij je thuis of bij ons op kantoor.

Testimonial

Klant beoordelingen

4/5
“Deze schade was wat mij betreft goed afgehandeld”
Klant bij Ass.Kant. Keijzerwaard
4.5/5
“Super fijn kantoor met vriendelijke personeel die weten waar ze over praten”
Klant bij Ass.Kant. Keijzerwaard
Start Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp bericht
Keijzerwaard
Hallo, waar kunnen we je bij helpen?